ingeragnar

Just another WordPress.com site

Livets andliga lagar


Agnar Homeopati
http://www.agnar.nu

 

Att nå framgång, välstånd, god hälsa och inre frid är något som vi alla önskar och drömmer om. Universums fysiska lagar är i själva verket hela denna gudomliga process i rörelse, eller medvetande i rörelse. När vi förstår dessa lagar och tillämpar dem i våra liv, kan vi skapa vad som helst vi önskar oss. Och när vi själv inser att vårt sanna Själv är oändliga möjligheter, slår vi följe med den kraft som manifesterar allting i universum.

Ju mer du upplever din sanna natur, desto närmare kommer du fältet för oändliga möjligheter. Makt som  bygger på Självet är däremot varaktigt, eftersom den grundas på kunskap om Självet. Din makt är sådan att du gläds åt att vara knuten till människor, och människor gläds åt att vara knutna till dig. Din kraft att sammanbinda människor kommer från sann kärlek.

När du är förankrad i vetskap om vem ditt sanna Själv är – när du verkligen förstår din sanna natur – kommer du aldrig att känna dig skyldig, rädd, eller osäker vad gäller pengar eller överflöd, eller förmågan att uppfylla dina önskningar, eftersom du kommer att inse att grunden till allt materiellt välstånd är livsenergi. Det är ren energi, och det är din medfödda natur.

Varmt Välkommen till Agnar Homeopati

http://www.agnar.nu

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: