ingeragnar

Just another WordPress.com site

Några korta goda råd och annat smått och gott…


Agnar Homeopati
http://www.agnar.nu

 

Nässlor ……….Vid brist på potens kan man ta till en antik metod, en behandling som kräver mod: Låta piska sig med en kvast brännässlor. Det är en metod som praktiserades under Petronius tid .( Piskning med brännässlor har också ända  in i vår egen tid använts för att ge lindring vid ledgångsreumatism) Själv använder jag brännässlan som ett gott the under hela året.

Purjolök……..Sterila kvinnor rekommenderas att äta mängder av purjolök.

Kärleken till naturen en viktig och riktig kärlek………. De mycket små händelserna som sker ute i naturen har en stor förmåga att göra oss lyckliga, för en stund i varje fall. Vår kärlek behöver inte begränsa sig enbart till den egna familjen. Känner man ömhet för sina medmänniskor, bekanta såväl som helt okända, kan man med mycket små medel visa det. Livet blir så mycket lättare att leva om man inte går omkring innesluten i sig själv utan ser dem man möter, ser små roliga detaljer i det vardagliga, upptäcker det lilla i det stora.

Hälsa med en nick på de människor man ofta brukar möta ute på gatan eller i mataffären även om man inte direkt känner dem. Vardagen mjuknar, det tuffa anonyma i vårt moderna samhälle har tusen möjligheter att bli lite mänskligare. Lättare att leva i.’

Varmt Välkommen till Agnar Homeopati som finns i Sveg i Härliga Härjedalen.

http://www.agnar.nu

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: