ingeragnar

Just another WordPress.com site

I örtagården finns kraften…………..


Agnar Homeopati

Similia similibus curantur.”Lika botar lika” Enligt denna lära har varje växt någonting specifikt som ger människan, i synnerhet den speciellt örtkunnige, anvisning om vad växter kan hjälpa till med.

Vad växten kan vara bra till och vad den är bra för. Vilken sjukdom den kan bota. Maskros, en av våra mest vanliga och alldagliga örter, kan alltså fungera som kärleksmedel och som kärleksorakel.

Vitlök kan hjälpa mot allt ont. Antigen det onda kommer från krämpor och sjukdomar eller mer psykiska tillstånd, dit man kan räkna kärlek, kärleksbrist, sviktande potens och andra delikata bekymmer.

Chaga sprängsticka har jag själv använt till mycket, du kan koka ett underbart the utav denna svamp som växer i skandinavien , den anses vara kungen av medicinalsvampar. Den sitter på trädet i 15-30 år där den suger ut näring och koncentrerar det.

Den växer främst på björk Chaga är en tungviktsmästare när det gäller antioxidanter med uppmätt ORAC-värde på otroliga 60 000- 350 000. Jämför den med cacao och gojibär och vilda blåbär så ligger den på topp när det gäller antioxidanter.

Varmt Välkommen till Agnar Homeopati som finns i Sveg i Härliga Härjedalen

www.agnar.nu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: