ingeragnar

Just another WordPress.com site

Gudomlig väg


Många frågar sig i vilket syfte de lever på jorden. Lever vi för våran egen skull eller för att hjälpa andra? svaret är att vi lever för båda syftena. Men vi lever också för att utforska det okända, det som inte alltid kan bekräftas vetenskapligt men som bekräftas inom oss. Där finns alla svar. Med kunskap menas allt oftare vetenskapligt kunnande. Det bygger på att forskare systematiserar vad som sker i omgivningen med hjälp av mätningar och statistik.

Kunskapen finns inom oss själva utan att vi lärt oss den. Människan bär på så mycket vetande vars ursprung kan tyckas vara oklart för oss. Inre kunskap kan till och med visa oss den gudomliga väg vi måste gå för att känna oss hela och sanna. Den visar oss vägen hem.

Det enda sanna för människan är att leva i fred och harmoni med sig själv och sin omgivning. Det finns sju tema som vi alla måste arbeta med under våra liv. När vi fått kunskap om dessa sju kan vi närma oss ytterligare två. Det handlar om vårt förhållande till Moder Jord och Gud.

www.agnar.nu  Jag arbetar med wellness, friskvård är utbildad Klassisk Homeopat har även utbildning inom AyurVeda kunskapen om livet, även healing den starkaste man kan ge eller få utav någon annan människa, oneness blessing. Varmt Välkommen till Agnar Homeopati.

www.ingeragnar.nsedreams.com  På våran webbshop kan du handla allt från  Spa,  är det senaste inom kosttillskottet från ?, det arbetar på hjärnan, hjärtat och musklerna. Vi har fantastiska resultat på dessa produkterna.

Varmt Välkommen till Agnar Homeopati och våran webbshop Daniel och Inger

Lämna en kommentar